Unge i Løkken

Løkken By Camping

Hold campingferie på en dejlig rolig familieplads i Løkken by. Kun 400 meter fra Vesterhavet og kun 300 meter fra centrum af Løkken, hvor der er masser af spændende butikker og restauranter. Og kun 14 km. til Fårup Sommerland.

Unge i Løkken

Løkken er ikke længere byen med de vilde nattefester. Det betyder ikke, at unge ikke er velkomne på campingpladsen. I er meget velkomne. Men det er vigtigt, at I kommer med de rigtige forventninger, hvis I vil campere på Løkken By Camping.

Det eneste krav vi har til jer er, at I opfører jer som alle andre campinggæster. Dvs. at I holder det pænt og ryddeligt omkring jeres plads, og at der er ro på campingpladsen fra kl. 23.00 til kl. 7.00.

I tidsrummet fra 23.00 til 7.00 kan I gå ned i byen, hvor der er natteliv. Bare ikke I samme omfang som for 10 år siden. Eller I kan sove, så I er friske til alle de oplevelser, som Løkken tilbyder unge mennesker i dagstimerne.

Løkken er nemlig blevet stedet for de aktive unge. Der er masser af muligheder for surfing, paragliding, cykelture, vandreture og meget mere. Så mød bare op.

Vi glæder os til at se jer.