Løkken Anno 2021

Løkken By Camping

Hold campingferie på en dejlig rolig familieplads i Løkken by. Kun 400 meter fra Vesterhavet og kun 300 meter fra centrum af Løkken, hvor der er masser af spændende butikker og restauranter. Og kun 14 km. til Fårup Sommerland.

Løkken Anno 2021

Løkken har tidligere været kendt, som byen med det vilde natteliv. Den tid er forbi. Til glæde for de mange familier, som hvert år besøger Løkken.

Løkken er i dag en fantastisk familieby. Er du til byferie, kan du finde masser af butikker, restauranter og arbejdende værksteder kun 400 meter fra campingpladsen. De fleste har åbent hele året og meget kundevenlige åbningstider.

Løkken er også byen for de aktive. Såvel unge som familier. I 2014 er der opført ny mole i Løkken. I forbindelse med molen er der skabt et helt unikt miljø med masser af aktiviteter for alle aldre. Derudover byder Løkken på et net af korte og lange ruter, hvis du er til cykelferie eller vandreferie. Så i dag er Løkken byen for både familier og unge, som vil have autentiske oplevelser, aktiviteter og samvær for hele familien.

Vi glæder os til at se jer.

Sommerhuse til salg i Løkken