Løkken Anno 2018

Løkken By Camping

Hold campingferie på en dejlig rolig familieplads i Løkken by. Kun 400 meter fra Vesterhavet og kun 300 meter fra centrum af Løkken, hvor der er masser af spændende butikker og restauranter. Og kun 14 km. til Fårup Sommerland.

Løkken Anno 2018

Løkken har tidligere været kendt, som byen med det vilde natteliv. Den tid er forbi. Til glæde for de mange familier, som hvert år besøger Løkken, og til skuffelse for de unge, som kommer i den tro, at Løkken er stedet med de vilde nattefester.

Løkken er i dag en fantastisk familieby. I centrum af Løkken er der masser af butikker, restauranter og enkelte arbejdende værksteder. De fleste har åbent hele året og meget kundevenlige åbningstider.

Løkken er også byen for de aktive. Såvel unge som familier. I de seneste år har der været afholdt ’Aktiv Løkken’, hvor der både i byen og på stranden har været masser af forskellige aktiviteter. Som eksempel på aktiviteter kan nævnes ridning, surfing, lasergame, beachvolley, mountainbike og Formel 1 for børn. Så der er noget for alle aldre. I 2014 er der opført ny mole i Løkken. I forbindelse med molen er der åbnet en ny surfskole, hvor der er skabt et helt unikt miljø med masser af aktiviteter for aktive i alle aldre. Så i dag er Løkken byen for både familier og unge, som vil have oplevelser, aktiviteter og samvær for hele familien.