Forslag til aktiviteter

Løkken By Camping

Hold campingferie på en dejlig rolig familieplads i Løkken by. Kun 400 meter fra Vesterhavet og kun 300 meter fra centrum af Løkken, hvor der er masser af spændende butikker og restauranter. Og kun 14 km. til Fårup Sommerland.

Forslag til aktiviteter

Er du naturelsker er der masser af spændende ting i Løkken og området omkring Løkken. Løkken har Danmarks bedste badestrand. Stranden er specielt kendetegnet ved de unikke hvide badehuse. I området omkring molen, har du mulighed for at se fiskerbådene blive trukket op og købe en frisk fisk til aftensmaden. Eller du kan selv fange den. Ikke langt fra Løkken finder du Rubjerg Knude. En kæmpe vandreklit, som er på vej mod nordøst. Langs kysten nord for Løkken kan man se, hvordan havet æder kysten og husene i de yderste klitrækker.

Er du til aktiv ferie, byder Løkken på masser af stier til cykel- og vandreture. Turistbureauet og campingpladsen hjælper dig gerne med forslag til ruter. I juli måned er der ’Aktiv Løkken’, hvor der er arrangeret utallige aktiviteter i byen og på stranden. Du kan også spille golf i Løkken eller Brønderslev. Eller fodboldgolf i Eventpark Løkken. NorthShoreSurf kan hjælpe dig med at prøve kræfter med Vesterhavet. Du kan leje udstyr til surfing eller du kan deltage i kurser. Er du til de mere rolige aktiviteter er Løkken Svømmehal eller Løkken Fiskepark måske mere noget for dig.

Er du historisk interesseret er der masser af bunkere på stranden fra Løkken og nordpå. I Vendsyssel Plantage, som ligger lige overfor campingpladsen, er der en bunker, som er renoveret og åben for offentligheden. Løkken Museum består af Johanne Grønbechs hus, som er bygget omkring 1850 og skildrer skudehandelens historie og Løkken som badeby. Derudover er der også Kystfiskerimuseet, som er museum for Løkkens kystfiskeri i tiden fra 1880 til 1960. Tager du turen til Børglum Kloster, som ligger kun 5 km. fra campingpladsen, kan du følge historien helt tilbage til år 800.

For børnefamilien er der alle muligheder for fart, spænding og oplevelser. I Fårup Sommerland, er der oplevelser for alle aldre, både i forlystelsesparken og i vandlandet. Sæt bare hele dagen af. I Family Farm Fun, Nordsøen Oceanarium, Aalborg Zoo og Ørnereservatet, kommer børnene helt tæt på masser af forskellige dyr, med mulighed for at røre, klappe og lære. På Action House er der masser af indendørs aktiviteter lige fra legeland til gokart. På Bolcheriet kan du følge produktionen af de lækreste bolcher og slikkepinde. På udvalgte dage kan du også får lov til at lave din egen slikkepind.

Hvis du vil vide mere om nogle af aktiviteterne er du altid velkommen til at henvende dig i receptionen. Her kan du også købe rabatbilletter til de fleste af aktiviteterne.

Du kan finde andre spændende forslag hos Løkken Turistbureau eller Toppen af Danmark.

Du kan også se forskellige forslag her.