Årshjulet

Løkken By Camping

Hold campingferie på en dejlig rolig familieplads i Løkken by. Kun 400 meter fra Vesterhavet og kun 300 meter fra centrum af Løkken, hvor der er masser af spændende butikker og restauranter. Og kun 14 km. til Fårup Sommerland.

Årshjulet

Når du er gæst på Løkken By Camping, er der masser af muligheder for aktiviteter på campingpladsen og i området omkring campingpladsen i løbet af året.

Herunder kan du se de største begivenheder. På www.loekken.dk kan du se omtale af en stor del af aktiviteterne. Her kan du også finde masser af andre aktiviteter. Hvis du vil vide mere om aktiviteterne er vi altid klar til at hjælpe dig i receptionen.

21. juni til 23. juni er der Middelaldermarked på Børglum Kloster. Kom og oplev middelalderstemningen og lær at skyde med bue og pil. Der er også masser af arbejdende stande.

24. juni fejrer vi Sct. Hans på Løkken Strand. Mød op til en hyggelig aften.

4. juli fra 15.00 til 21.00 er der kræmmermarked i Løkken. Hele området fra Søndergade til Torvet er fyldt med boder med masser af forskellige spændende ting. Kom og gør en god handel. 

11. juli fra 15.00 til 21.00 er der kræmmermarked i Løkken. Hele området fra Søndergade til Torvet er fyldt med boder med masser af forskellige spændende ting. Kom og gør en god handel. 

18. juli fra 15.00 til 21.00 er der kræmmermarked i Løkken. Hele området fra Søndergade til Torvet er fyldt med boder med masser af forskellige spændende ting. Kom og gør en god handel. 

25. juli fra 15.00 til 21.00 er der kræmmermarked i Løkken. Hele området fra Søndergade til Torvet er fyldt med boder med masser af forskellige spændende ting. Kom og gør en god handel.

1. august fra 15.00 til 21.00 er der kræmmermarked i Løkken. Hele området fra Søndergade til Torvet er fyldt med boder med masser af forskellige spændende ting. Kom og gør en god handel. 

8. august fra 15.00 til 21.00 er der kræmmermarked i Løkken. Hele området fra Søndergade til Torvet er fyldt med boder med masser af forskellige spændende ting. Kom og gør en god handel.