Årshjulet

Løkken By Camping

Hold campingferie på en dejlig rolig familieplads i Løkken by. Kun 400 meter fra Vesterhavet og kun 300 meter fra centrum af Løkken, hvor der er masser af spændende butikker og restauranter. Og kun 14 km. til Fårup Sommerland.

Årshjulet

Når du er gæst på Løkken By Camping, er der masser af muligheder for aktiviteter på campingpladsen og i området omkring campingpladsen i løbet af året.

Herunder kan du se de største begivenheder. På www.loekken.dk kan du se omtale af en stor del af aktiviteterne. Her kan du også finde masser af andre aktiviteter. Hvis du vil vide mere om aktiviteterne er vi altid klar til at hjælpe dig i receptionen.

11. og 12. maj afholdes Skandinaviens største Uldfestival i Saltum. Et kæmpe område med masser af boder med alt til de strikke- og hækleglade.

30. maj til den 2. juni arrangerer Kirsten Autocampertræf på Løkken By Camping. Der er arrangeret forskellige begivenheder og der er mulighed for at deltage i fællesspisning. Det koster 125 kr. pr. vogn pr. nat at deltage. Eksklusiv strøm. Henvend dig til Kirsten på krj3010@gmail.com, hvis du vil være med.

8. juni kl. 9.00 er hele Torvet dækket op med gratis morgenbord til alle vores gæster.

8. juni kl. 13.00 fejrer vi ´Strik i det fri´på campingpladsen. Tag dit strikketøj med op på terrassen. Vi serverer kaffe og kage.

8. juni fra 15.00 til 21.00 er der kræmmermarked i Løkken. Hele området fra Søndergade til Torvet er fyldt med boder med masser af forskellige spændende ting. Kom og gør en god handel.

8. og 9. juni kommer alle regnbuens farver på himmelen, når der er Blokhus- Løkken Wind Festival. På strækningen fra Blokhus til Løkken fyldes luftrummet med drager fra drageentusiaster fra hele Norden.

9. juni l. 10.00 til 16.00 er der Klostermarked på Vrejlev Kloster. Der er masser af boder med kunsthåndværk og masser af underholdning. Tag hele familien med.

21. juni til 23. juni er der Middelaldermarked på Børglum Kloster. Kom og oplev middelalderstemningen og lær at skyde med bue og pil. Der er også masser af arbejdende stande.

24. juni fejrer vi Sct. Hans på Løkken Strand. Mød op til en hyggelig aften.

4. juli fra 15.00 til 21.00 er der kræmmermarked i Løkken. Hele området fra Søndergade til Torvet er fyldt med boder med masser af forskellige spændende ting. Kom og gør en god handel. 

11. juli fra 15.00 til 21.00 er der kræmmermarked i Løkken. Hele området fra Søndergade til Torvet er fyldt med boder med masser af forskellige spændende ting. Kom og gør en god handel. 

18. juli fra 15.00 til 21.00 er der kræmmermarked i Løkken. Hele området fra Søndergade til Torvet er fyldt med boder med masser af forskellige spændende ting. Kom og gør en god handel. 

25. juli fra 15.00 til 21.00 er der kræmmermarked i Løkken. Hele området fra Søndergade til Torvet er fyldt med boder med masser af forskellige spændende ting. Kom og gør en god handel.

1. august fra 15.00 til 21.00 er der kræmmermarked i Løkken. Hele området fra Søndergade til Torvet er fyldt med boder med masser af forskellige spændende ting. Kom og gør en god handel. 

8. august fra 15.00 til 21.00 er der kræmmermarked i Løkken. Hele området fra Søndergade til Torvet er fyldt med boder med masser af forskellige spændende ting. Kom og gør en god handel.